Werkwijze

spacer2Gestructureerde aanpak en duidelijke taal

Een goede tekst maakt deel uit van een groter geheel. Bijvoorbeeld een (marketing)communicatieplan of simpelweg een onderliggende visie die u in al uw uitingen wilt uitstralen. Belangrijk is dat de tekst aansluit bij de stijl die bij ú of úw organisatie past.

Uw wensen zijn mijn uitgangspunt
Om inzicht te krijgen in de positionering van uw organisatie, heb ik een aantal gegevens van u nodig. Op basis van deze gegevens probeer ik zo nauwkeurig mogelijk vast te stellen wat de beste strategie is om uw doel(en) te realiseren.

Aansluitend stel ik een offerte op waarin het aantal uren zo exact mogelijk wordt ingeschat. Daarna ga ik aan de slag. Vervolgens krijgt u een voorstel op basis waarvan we in overleg het definitieve eindresultaat bepalen.

Goede prijs/kwaliteit-verhouding

In der Beschränkung zeigt sich der Meister. Dat geldt zowel voor mijn teksten als mijn werkwijze: no-nonsense, professioneel en doelgericht. U kunt daarbij rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Voor alles geldt: ik ben pas tevreden als u dat bent!

Meer informatie

Belt u mij voor meer informatie: 06 22 69 50 58. Of mail: info[at]wietekevanveen.nl Uiteraard kom ik graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Het spreekt voor zich dat al uw gegevens vertrouwelijk behandeld worden.